Woonboerderij Huissen

Foto’s van een waanzinnig mooi renoveerde woonboerderij in Huissen!

Met het opnieuw indelen en vormgeven van de woning, zijn de karakteristieke elementen weer terug gebracht. Zowel de buitengevels als het gehele interieur heeft een ware metamorfose ondergaan.

De traditionele indeling met centrale gang in het midden is terug gebracht, als ook de houten gebint constructie in de voormalige “stallen”, wat nu woonkamer geworden is.

Op de vloer is gewerkt met kleine castle stone bricks als band en een warme kleur parket vloer.

Moderne stalen kozijnen geven toegang aan beide zijden van de gang naar de grote vertrekken, met in het midden een royale trap afgewerkt met eiken treden.

Keuken en badkamer, met de schuivende loftdeuren, zijn volledig op maat gemaakt door de interieurbouwer. Het beton stucwerk in badkamer en toilet is met de hand aangebracht.

Tot in detail is de boerderij afgewerkt, zo ook in het ton-model serie hang- en sluitwerk met houten greep, het garnituur en douche beslag in zwart op toilet en badkamer.

De dimbare led-verlichting is sfeervol maar ook functioneel te gebruiken en de plafondkoven en lijsten geven de ruimtes een goede dynamiek en woonsfeer.

Trots op het eindresultaat!