Identiteit & Strategie

Injoy interieurarchitectuur & design ontwerpt op maat voor kantoren en woningen een interieur welke een weerspiegeling geeft van de wensen van de opdrachtgever, in geheel eigen stijl.

De eigenheid in ontwerpen van Injoy interieurarchitectuur & design is het tijdloze karakter met klassiek moderne touch en geven rust en ruimtelijkheid.

De interieurs van Injoy zijn ook inspirerend en verrassend.

Het ontwerp sluit naadloos aan bij de wensen, visie, budget en ambitie van de opdrachtgever.

De werkwijze van Injoy interieur architectuur & design kenmerkt zich door creativiteit, persoonlijke betrokkenheid, structuur en oog voor detail.

Foto: Armand LaméeDe drijvende kracht achter Injoy interieur architectuur & design is Joyce Sonderen Borgonjen.
Na haar studie Architectonische vormgeving met specialisatie Interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, studeerde zij een Masters studie Retail- en Communicatiedesign aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam.

In de afgelopen 10 jaar heeft zij als Interieurarchitect ervaring opgedaan bij Ingenieurs Architecten Associatie te Delft en Enschede en de laatste 10 jaar bij Graziosi Progetti te Den Haag. Hier heeft Joyce aan diverse grote en kleine projecten gewerkt voor opdrachtgevers in de particuliere sector en voor kantoren.

Deze veelzijdigheid aan ervaring geeft een goede basis voor de start van Injoy interieurarchitectuur & design.

In de zomer van 2010 is Joyce Sonderen-Borgonjen met haar gezin verhuisd van Rotterdam naar Bemmel. Na ruim 10 jaar Randstad, nu weer terug in de Betuwe.

 

 

Injoy interieur architectuur & design is gespecialiseerd in:

  • Ontwerp en 3d visualisatie
  • Materialisatie
  • Uitwerken en detailleren van het definitief ontwerp in technische tekeningen
  • Esthetische begeleiding tijdens de realisatie
  • Oplevering en revisie

Foto: Armand Lamée