Verbouwing en revitalisering landelijke villa Vught

Klassiek landelijke villa in Vught waarbij de wens voor uitbreiding en vernieuwing een renovatie is geworden op begane grond voor de bijkeuken, en de 2e en 3e etage voor badkamer, slaapkamers en bergruimte.

Het compact indelen van de ruimtes en verwerken van de wensen van de klant was een creatieve uitdaging.

Lichtinval was daarbij essentieel en door het laten terugkomen van materialen en kleuren is het een natuurlijk maar ook vernieuwend geheel geworden.

 

In diverse andere ruimtes in de woning is door het toepassen van uniek behang, in combinatie met krijtverf in schilderwerk een mooie stijlvolle sfeer gecreeërd.

De stoffen in de nieuwe raambekleding zijn hierop afgestemd en tevens maken andere verlichtingarmaturen een fraai harmonieus geheel!

architectuur

 

 

 

 

technische tekeningen

 

 

 

 

 

plattplatt-2e

 

 

 

voortgang

IMG_3532

 

 

 

realisatie

IMG_4753

IMG_4756

 

 

 

 

 

p1018975p1018990 p1018986

 

 

 

 

 

p1018984 p1018995 p1018991

 

 

 

 

 

p1018996 p1019003 img_3024

 

 

 

 

 

img_3027 p1019014p1019023

 

 

 

 

 

img_3030